Marstall Bergwiesen-Mash – viljaton sekä melassiton Mash

Posted In: Marstall -tuotteet

Marstallin Bergwiesen-Mash on ollut etupäässä viljattoman tuotelinjan kehityksessä. Mash-tuotteet tunnetaan herkullisuudestaan ja niitä käytetään usein houkuttelemaan hevonen juomaan tai syömään jos havaitaan heikentynyttä ruokahalua tai riskiä kuivumisesta. Jopa historiaan sijoittuva hevoskirjallisuus on kuvannut mashin käyttöä hevosten hoidossa, erityisessä huolenpidossa, jolla on taattu työtoverin sekä ystävän jaksaminen.

Mash-tuotteet ovat monikäyttöisiä, sillä näitä käytetään usein koliikin, leikkauksen, varsomisen tai matokuurien jälkeen rauhoittamassa ärsyyntynyttä ruoansulatuselimistöä. Mash toimii kuuriluontoisena myös suolisto-ongelmien kuten ummetuksen hoidossa sekä hevosen altistuttua ulkoiselle muutokselle, joka rasittaa hevosen elimistöä kuten esim. karvanlähtö, laidunkauden päättyminen, tallin muutto sekä mm. imetyksen aikana tuomaan lisäenergiaa ja valkuaista tammalle.

Bergwiesen-Mash ei ole rikastettu kivennäisillä tai vitamiineilla, jolloin se toimii hyvin ruokintaa täydentävänä rehuna valkuaisen ja energian osalta. Mikäli Bergwiesen-Mashia käytetään yhtäjaksoisesti pidemmän ajan, on ruokintaa täydennettävä esim. Marstall Force -kivennäislisällä.

Ennen ruokinta-ajan pidentämistä suosittellaan keskustelua eläinlääkärin kanssa.

Lue lisää ladattavasta Marstall Bergwiesen-Mash tuote-esitteestä (.pdf).

 
No Comments »


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *