Marstall Faser-Light, päivitetty koostumus

Posted In: Marstall -tuotteet

 

Vuoden päivittyessä myös tuotteet päivittyvät. Marstallin Faser-Light on kevytrehu, jossa on alhainen glykeeminen indeksi – koostumuksen muuttumisen myötä on mm. tärkkelystä saatu alennettua jopa 4%.

Faser-Light on oivallinen tuote herkästi lihoville, ylipainoisilla tai vähän liikkuville / levossa oleville hevosille, kun halutaan hyvin sulava rehu, jossa on valkuaista ilman isoa energian määrää, myös kalsium-fosforia on hieman lisätty ja tasapainotettu. Tuote sopii erityisesti myös hevosille, joilla on mm. PPID eli tutummin Cushing, PSSM eli ns. lannehalvaus, EMS tai muu aineenvaihdunnan häiriö.

Viljatonta koostumusta hioessa omenamelassi on muuttunut omenapuristeeksi, porkkanakuutiot porkkanahiutaleiksi sekä oluthiiva olutmäskiksi. Tuotteeseen on lisätty sinimailas-heinää, kuivattua sikuripulppaa, sekä yrttien vaikutuksiin tutustuneille on varmasti mukava uutinen, että luonnollisessa muodossa ravintoaineita tulee mm. maarianohdakkeen siemenistä, nokkosesta, voikukanjuurista sekä orapihlajan lehdistä ja kukista. Myös B6- ja B12-vitamiinien sekä foolihapon ja Kalsium-D-pantoteenihapon sekä raudan, sinkin, mangaanin ja seleenin määriä on hivenen korotettu kun taas vesiliukoista C-vitamiinia on aavistus laskettu. Tuotteen litrapaino, säkkikoko 15 kg ja annostelu ovat pysyneet entisellään.

Tarkan tuotekoostumuksen sekä ravitsemukselliset arvot näet lataamalla tuote-esitteen Faser-light 2017 (.pdf).
No Comments »


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *